Biseer-Kerux BV
Dienstbaar & Verkondiging

BIOGRAFIE & CV ADDY VAN DER KLIS.

Biografie Addy van der Klis

BISEER-KERUX is opgericht door Addy van der Klis (1979). Addy is een afgestudeerde bedrijfseconoom (2008) met aanvullende diplomas en getuigenschriften in Theologie en Religie (2023). 


Addy studeert momenteel voor Geestelijke verzorger & rouw coach/foundational coaching NOBCO. Daarnaast doet Addy research binnen het wetenschappelijke religieuze en sociologische antropologische vakgebied. De belangrijkste vraag die Addy probeert te beantwoorden is gerelateerd aan de af-/aanwezigheid van God binnen onze moderne maatchappij. De studieresultaten zullen op termijn in boekvorm worden uitgebracht.


Addy heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse management ondersteunende functies en senior managementposities. Als manager is Addy te typeren als een People manager, coach, en opleider. In de hoedanigheid als senior manager heeft Addy na een jarenlange zoektocht aangaande de inzet van zijn eigen gave en talenten een bestaande droom nieuw leven ingeblazen. Deze droom is gelinkt aan eerdere initiatieven waarbij Addy graag mensen wilde begeleiden en opleiden. Addy koppelt deze begeleiding en opleidingsfaciliteit binnen BISEER-KERUX aan religieuze- en levensvraagstukken. Binnen het vakgebied Theologie heeft Addy inmiddels ruime ervaring opgedaan als coach en pastorale counselor. Addy is gestart met het geven van spreekbeurten binnen diverse religieuze bijeenkomsten.

E-mailen
Bellen
Map
Info